Een heggenschaar aanschaffen doe je zo

Ben je wel een echte doe-het-zelver en klus je regelmatig? Dan heb je daar natuurlijk wel goed materiaal en gereedschap voor nodig. We hebben eens voor je gekeken wat voor spullen je zoal online kunt aanschaffen als jij graag klust of in de tuin werkt.

Je leest het in deze blog.

Materialen in verschillende categorieën onderverdeeld

Zo kwamen we in onze zoektocht al vrij snel uit bij Keizers. Daar verkopen ze zoveel producten dat je nauwelijks mis zult grijpen als je wat zoekt om te klussen. De producten die ze verkopen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën.

Dat is handig want dat maakt het zoeken naar het juiste stuk gereedschap meteen een heel stuk makkelijker en sneller.

Zo kun je kiezen voor de volgende categorieën:

  • gras
  • reinigen
  • snoeien en zagen
  • handgereedschap
  • accu’s en laders
  • persoonlijke beschermingsmiddelen
  • en uiteraard overige voor alles wat daar niet binnen valt

Als je een heggenschaar nodig hebt

Heb je een flinke tuin met veel struiken en heggen? Dan heb je aan een normale handschaar om deze te knippen natuurlijk niet voldoende. Dan ben je niet alleen heel lang bezig maar sommige struiken lenen zich er ook een stuk beter voor om met een elektrische heggenschaar geknipt of gesnoeid te worden. Ook voor heggenscharen ben je bij Keizers aan het juiste adres.

De winkel is gevestigd in Haaksbergen maar er is een prima website waarop je van alles bestellen kunt. Ook een heggenschaar dus.

Zo kies je een goede heggenschaar

De heggenscharen vind je, dat zal je zeker niet verbazen, terug onder het kopje Snoeien en zagen. Klik je daarop, dan kun je je keuze verder verkleinen door voor heggenscharen te kiezen. Niet te ingewikkeld tot dusver. Daarna krijg je een aantal heggenscharen te zien. Om het aanbod wat kleiner te maken, raden we je aan diverse filters in te stellen. Zo kun je filteren op prijs, niet geheel onbelangrijk natuurlijk.

De prijzen van heggenscharen lopen aardig uiteen en niet iedereen heeft immers hetzelfde budget om eraan te spenderen.

Bepaal welke heggenschaar je nodig hebt

Daarna kun je kiezen voor een bepaald merk heggenschaar en aangeven of je een schaar op een accu, op benzine of een elektrisch exemplaar wilt. Ook zijn er accessoires te vinden die bij dit stuk gereedschap horen.

Het is bij de keuze voor een heggenschaar erg belangrijk dat je goed kijkt wat en hoeveel je moet knippen en ook hoever de struiken of heg van het huis af staan. Bepaalde struiken zijn bijvoorbeeld veel dikker en zwaarder om te knippen dan andere. Hiervoor heb je een zware heggenschaar met veel vermogen nodig. Eentje op benzine of stroom werkt dan vaak het beste.

Staan je struiken echter heel ver van de woning af? Kies dan geen heggenschaar op stroom want dan heb je meters verlengkabel nodig. Kom je er zelf niet helemaal goed uit? Neem dan altijd even contact op met Keizers voor meer informatie. Dan koop jij gegarandeerd de juiste schaar en kan het knippen beginnen.

 

Gerelateerde berichten